Steun ons

We zijn afhankelijk van subsidie, giften en donaties. Draag je lokale onderzoeksjournalistiek een warm hart toe? En wil je ons financieel steunen? Binnenkort starten we een crowdfundcampagne, volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Doneren kan nu via Paypal of de Triodos Bank NL31 TRIO 03386489 84 op naam van Stichting Lokale Onderzoeksjournalistiek o.v.v. Donatie. Een bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Op deze website kun je zien wat we dan met jouw bijdrage doen.

Met een bijdrage van 60,- euro of meer ben je een jaar vriend van het Bureau voor Lokale Zaken (vermeld bij een bankoverschrijving je e-mailadres).

Vrienden van het Bureau kunnen op de website de lopende onderzoeken volgen: je wordt dan op de hoogte gehouden van de voorgang, je kunt onderzoeksdocumenten lezen en je hoort als eerste als er een doorbraak is of een succesje. Als we bijeenkomsten organiseren heb je natuurlijk gratis welkom. En je krijgt korting op uitgaven van Stichting Lokale Onderzoeksjournalistiek.
 

Betaalopties