Vrienden van het Bureau

Vrienden van het Bureau kunnen op de website de lopende onderzoeken volgen: je wordt dan op de hoogte gehouden van de voorgang, je kunt onderzoeksdocumenten lezen en je hoort als eerste als er een doorbraak is of een succesje. Als we bijeenkomsten organiseren ben je natuurlijk gratis welkom. En je krijgt korting op uitgaven van Stichting Lokale Onderzoeksjournalistiek.

Wil je meer weten over onze lokale onderzoeken en projecten?  Als Bureauvriend kun je een kijkje nemen in de keuken van de onderzoeksjournalistiek. Je krijgt toegang tot een besloten deel van de website waar we artikelen, blogs, verslagen, podcasts en vodcasts publiceren over de voortgang van enkele onderzoeken. Je kunt journalisten volgen en vragen stellen, en krijgt inzicht in het journalistieke proces. Met je financiële bijdrage ondersteun je de journalisten.  

Welke methodes en technieken gebruiken de onderzoekers en waarom? Welke journalistieke keuzes worden er gemaakt? Tegen wat voor problemen lopen de journalisten op tijdens het onderzoek? Zie bijvoorbeeld de tijdlijn: Over de zoektocht naar historische buurthuisgegevens in Amsterdam Zuidoost.

Vriend worden van het Bureau kost € 60,- per jaar (of € 6,- per maand). Je kunt ook een donatie doen, met een donatie € 60 of meer word je automatisch vriend. Vrienden krijgen toegang tot het afgeschermde deel van de website.

Je kunt een bedrag overmaken op de bankrekening van Stichting Lokale Onderzoeksjournalistiek, Triodosbank NL31 TRIO 0338648984 o.v.v. 'Donatie' of 'Vriend van het Bureau voor Lokale Zaken'. Je kunt ook een Paypal of creditcard betaling doen via de onderstaande link (vergeet bij een overschrijving niet je e-mail adres te vermelden).

Betaalopties